Велес

Loading

ИНФОРМАЦИЯ

Продължаваме с публикациите за РОДословието на Човечество на Земята.

И дошло време за създаване на ПриРОДата на Земната твърд,за да може света да се прояви във цялата си пълнота и красота. Вишен и Лада родили вторият си син – Велес. Определили съдбата му – създател на приРОДата земна, надарили го както с мъжка сита, така и с женска такава, която в късната нощ, преди зазоряване се проявявала в образа на Богинята Тара, която давала живот на приРодата.

Казват предците, че Велес с по-големият си брат се разходил по земята, удивил се на красотата ѝ, и пристъпил към създаване на цъфтящи поляни и сенчести гори. Напълнил ги с ревящи зверове, и пеещи птици. Моретата, ромолящите реки и тихите езера напълнил с живот всякакъв. За да живеят в мир между себе си, определил на всекиго своята територия.

Оживяла земната твърд, напълнила се с благоуханни цветя и песни на птици през росните утрини и прохладните вечери. Велес имал родовата сила в себе си, от себе си и около себе си. Зечевайки вечерта в образа на Велес, родил се на утрото в образа на Тара, своята първородна. Дал началото на втората кръвна група.

Живота на нашите предци протекъл в осмислено съзидание и в порядък по КОН.

Велес с духа си оживил приРОДата с цветни образи, а на потомците си дал втората кръвна група, особена е тя. Тя може да се обогати с растителна храна, мед и с чиста вода да се напои. За слава на приРОДата са създадени неговите потомци, да процяфтява тя. Те са надарени с вълшебство и чародейство, с великото тайнство на МиРА и МеРА. Може да РАзпознаеш Велесовият наследник /Човек/ по златната аура и аромата на мед. Така са се появили потомците на Велес и Тара с втората кръвна група. Заселили се в горите и планините, и започнали да развиват занаяти за развитието на живота на земята.

/От архива на семейството на първородният Род/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *