Представянето на Завета на обществеността

Loading

10 януари 2014, 23:24

На 2 април 2012 г. в Киев за широката общественост представиха текста «Завета на княгиня Олга», който беше издълбан върху сребърни плочи, вероятно «през 6454 година от създаването на света» или през 946 година според григорианския календар.

Пророчеството за това, което ще се случи с нейния род и народ, Олга получи през 40-ия ден на молитвата си. Монахът Григорий е записал «Завета» върху трите сребърни плочи на българската глаголица.

«Глаголицата сигурно може да се въведе от най-старото азбучно писмо, което беше фиксирано в околностите на Каменната могила…» – каза на презентацията «Завета на княгиня Олга» историк-археолог, изследовател на Триполската култура Юрий Шилов.

Собствениците на сребърните плочи с текста на Завета са преки потомци на Царица Олга-Прекраса по право на раждане и кръв. На жената се дава Зърното на духовност на Закона, което расте в душите и умовете на хората. Мъжът пък отглежда и защитава това зърно. Казано на прост език, жената като майка учи децата си да разбират законите на Бащата. Мъжът учи как тези Закони да се прилагат в живота. Те разказаха, че реликвиите се пазят в каменния съндък в специалния разтвор от восък, прополис и мъзга. Реликвиите се предават на прекия потомок на царицата, най-голямата дъщеря на рода.

Да открият за общественост «Завета на княгиня Олга» са ги накарали небесните знаци. «През 2009 година първородният венец започна да мироточи – той започна да се покрива със ароматната течност и миризмата започна да идва от него. В книгата на пазителите има такъв запис: «Венецът ще посочи срока ми със сълзата, ще отмери часа с дишането, и великият род отново ще се възроди».

Текстът на «Завета на княгиня Олга» беше озвучен от известната украинска певица Нина Матвиенко (можете да я чуете във видеото под текста). В такъв вид щяхме да го чуем на презентацията.

Това е скицата на Завета, който Бог е дал на княгиня Олга. Текстът е написан на глаголическото писмо върху трите сребърни плочи.

Българският учен Йордан Табов със своите колеги успя частично да тълкува-преведе този текст, но не се получи да го направи по-детайлно. Гриневич Д.С дешифрира пластините и описа тайния им смисъл.

През 946 година, след смъртта на Игор, с лагер на Древлянските земи на реката Уж, Олга-Прекраса пазеше строг пост, макар и да беше «трудна». Обръщайки се с молитвите към Небесния Отец, както пишат летописците: «Изведнъж всичко потъна в ярка, извънредно сияеща тишина… И самата княгиня сякаш започна да се свети. Всички са чували Гласа, обръщащ се към Олга-Прекрасна, а тя му отговаряше. Бог говореше с Олга-Прекрасна. Той разказваше, какво ще бъде с нея и Държавата, и какво е необходимо да се направи за да се запази Родът и Законите, дадени Им от Създаването на Света.

Текст на български език:
“Дъще, бъди благословена, ти изпълни волята на праотците, събра Родовете в един народ. За запазването на твоя Род, в който е Кръвта Ми, давам тоя Завет, това, което ще говоря, никой не може да промени, иначе ще прокълна във вековете. Дъще, твоят род, докато не му дойде времето, трябва сякаш да умре, да се разтвори между хората, ще трябва да бъде запазен от верните пазители. Ако някой докосне твоя род, мислейки му лошо, ще загине не само тялото, защото е малко, но и душата, и ще се размножават като плевел и ще ги отмия, защото ще бъдат безполезни и няма да ги допусна при себе си. Трябва в тайна да се запази дъщерята ти, да бъде благословена, да се прекланят пред нея синовете и дъщерите на майка ти, да бъде почитана, защото онези, които благославят, са благословени, онези, които проклинат, са всъщност проклети, ще й послужат народите и племената ще ѝ се прекланят, защото чедо, което ще ти се роди чрез нея, ще бъде като Майка ти, която ще дойде в света, когато дойде краят на дните, и ще успее да даде сила на този народ, защото тя е начало на живота и е край на всичко, което живее. Ще дам много пророци на хората, но малко полза ще има в това. И ще загиват целите родове, не спазващи Закона Ми, и вече никой не може да ги спаси. Този народ ще приеме голяма скръб и срокът ѝ ще бъде хиляди години и ще бъде глад, войни, а най-вече мерзост на духа, и ще бъдат като кучета разтерзани, онзи народ ще го изтезават онези лъжливи бъдещи князе, в безумството си преработвайки историята, носейки гибел за народа и за себе си. Да бъдат проклети тези, които нарекли себе си князе, не спазвайки Княжеския Закон. Тя ще дойде да спазва Моя Завет, който заповядах на твоите праотци, с първородния сребърен венец тя трябва да се закичи, за да се съединят Родовете през векове, и от това тя няма да има щета ако е от кръвта на праотците. Ще ѝ дам власт да съди онзи народ, като ще възхвалява, ще създам, това е закон. Не трябва да се грижиш за неверието на народа, непочитането на твоя Род ще даде знание в кого има закон и в кого го няма.
Дъще, когато тя в неведение със своя пазител ще създаде онзи пръв закон, утеши я и научи всичко, което тя трябва да знае, аз ще дойда да поговоря с нея. И всеки, който в голямо смирение, когато тази Моя дъщеря ще си закичи Венеца, преклони коляно, ще спаси себе си и с Моя Дух ще бъде отбелязан, а другите ще загинат. Заветът трябва да бъде спазен призори, в този ден, когато Аз заченах Живота на Земята и този празник беше Велик. Ако дъщеря ми, като си закичи венеца, моли за онзи народ, ще дам Закон, който всъщност е Живот, а ако не — смърт за всички. Това е написано върху три сребърни плочи през 6454 година от създаването на света, на което аз, Григорий черноризец, и много хора сме свидетели.

«Искам да изпълня Завета, – казва прекият потомок на княгиня Олга, – точно нашият народ русите трябва да спаси човечеството от окончателната деградация. Времето не ни остава много за това. Короната (или пък венецът), която е пазила княгиня Олга, наскоро започна да мироточи – това е много важен предупредителен знак. Хората трябва да подготвят своя ум, своята душа и своето тяло за възприемането на Божията енергия…».

Леилия Пугачова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *