Обръщение към българския наРод

Loading

Здравейте сънародници, българи от всички краища на Света! Името ми е ЛеиЛия Владимировна Пугачова и живея със семейството си в Тархград – Киев, Украйна. Като потомка на Царица Прекрасна – Олга, ми беше предадено наследство, включващо артефакти без аналог в Света. Нашият Род винаги е знаел кои сме, но за мен лично мога да кажа, че това преобърна живота ми. Наред с артефактите, получих и голямата отговорност пред Рода и пред народа по изпълнението на наставленията на Предците и най-вече Завета на Нашия Небесен Отец Вишен (ВсеВишен). Всеки от Вас може да прецени в какви времена живеем. Всеки може да види какво се случва с нашата планета – майка – Земята. Неразумно ще е ако продължаваме да правим едни и същи неща и да чакаме различни резултати. Но промяната сама няма да се случи.

Четейки архивите, плочките изписани на кръгла българска глаголица, човек осъзнава, че Предците ни са знаели какво ще се случи в бъдеще, по-точно в наши дни. Притежавайки определени способности, разговаряйки директно с Небесния ни Отец, Те са получавали наставления.

Обръщам се към Вас, защото ние като наследници, на Небесния Отец Вишен, носиме неговата кръв, но и всички произтичащи от това права и задължения. Ние носим отговорност за цялата планета – нашият дом.

От контактите си с българите разбирам, че народът знае само че има някаква мисия, но нищо повече. Това е една празнота, която определени хора използват за лична облага. И докато народът оцени ситуацията, времето минава и ние се оказваме във все по-тежка ситуация. Това само ни показва колко са били прави нашите Предци. Това не може повече да продължава, защото в ПриРодата всичко е премислено и не заживеем ли по нейните правила, просто си заминаваме.

Точно това се случва в момента. Цели Родове изчезват от Земния план. Да, и връщане няма! Защо, кое е по-ценно от Живота и срещу какво сме готови да го заменим? Нашият и този на потомците ни?

В нашите понятия има нещо, което се нарича РОДова памет. Тя е в кръвта ни, носеща кодовете на нашите Славни Предци, даващи ни Правото да се наричаме айрииСТОкрати. И тези кръвни линии, идват от съТворението на земната твърд. Преживяли са много големи трудности, за да ни има.

Унизително е даже да си помислим, че Великите ни Царе не са се погрижили да получим завещаното от Предците. Те са изпълнили тяхното, ние нашето – не!

Оставените артефакти, достатъчно нагледно удостоверяват Родовете, присъстващи в първият кръг около Богорис (Борис-I), при вземането на решението за приемането на религиите. Но всички добре знаем, че след Живота най-важното нещо е РОДът. А как е живял Родът ни без религии?

АЗ-ът и до ден днешен стои начело на Азбуките ни, а АзКона за който говори Вишен никога не е преставал да действа. Всичко се изменя, но по Кон – правилата на творението. Знанието, което ни е оставил Нашият Небесен Отец е запазено от Първородния Род за нас, неговите потомци, и нищо на този свят не може да се сравнява с това Знание. Ние нямаме нужда от чуждите измислици, така както Нашите Велики Царе и Царици нямат нужда от ръкополагане (обожествяване). Това е дело на монарсите, с цел да се приравнят някак си с изКонните Царе, имащи това Право по първоРОДство и кръв.

Знайте, това което измислиха чуждите като монархии, империи, религии, републики, секти, учения, никога преди идването на яйцеглавите (преди около 6000г.) не е съществувало. Седем ледникови периода сме преживели и винаги е била една единствена Държава по цялото земно кълбо. Това е Великата ни Държава АРтАРия със столица град Айрати.

Земята, по която стъпваме се нарича Русь. Това е практически цялата планета, която нашата Прамайка Айра сътвори за нас, нейните чада. РАждайки Божествен син Вишен, проявявайки Лада, тръгват всички земни Родове на айриите, живущи и до днес по право на РАждане и кръв в своите земи.

ЗАПОМНЕТЕ: Ние никога не сме били и НЕ сме пришълци. Ние живеем на изКонните си земи. Пришълците са яйцеглавите, чиито наследници можете да проследите от Египетските яйцеглави фараони.

Знанието е оръжие! Тоз, който го използва по Кон, с него е и Вишен. Защото, кой нормален баща изоставя децата си? Затова, като наследници на Небесния Отец (Всевишния), само Ние можем да изпълним Завета (заповедта) му. Иначе – гибел за всички! За изпълнението на мисията, са призвани определени души, така както винаги е било. Освен това, тези души са живяли и по времето на Богорис (Борис 1-ви). Дали са обет, клели са се, че ще се родят и ще изпълнят Завета, за да продължат айрииските РОДове да съществуват.

Нека всеки, който чувства, знае или усеща, че носи Кръвта на Болярите от Рода Дуло (южният клон на РОДа на айриите), т.н. айрииСТОкрати, благородно родените или българи, да потърси контакт с мен. Наследниците на Жреческите Родове също са добре дошли! Организираме срещи в интернет, докато се наберат хора, след което ще направим всеобща среща на РОДа Дуло в България.

Изпълнението на Завета е всеобщо дело. Разписано от Предците много точно, какво трябва да се прави. На този момент е нужно наРОДът да премине под Короната на РАвновесието и да се построи Храм – генератор. Всичко това трябва да бъде сторено осъзнато. Тука религии НЯМА! Това е чисто поЗнание. Да се върнем към Източника! Да се върнем на пътя на духовното развитие! Да заживеем по Коните на Всемирието в равенство, братство, любов, чистота, единение или както е казано – в единна Дхарма! Старото си отива и с него всички стари учения. Бъдещето е пред нас, пред нашите потомци.

Почуствайте го, „вижте го“, но без действия, то ще остане само хубав мираж.

перевод старейшины Демитара Демитрова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *