За Първородния Род

Loading

В резултат на прецесията (наклона) на земната ос, която се случи преди много хилядолетия, климатът се промени драстично и настъпи застудяване. Голяма част от човешкия род напусна Яв, понеже телата им не можеха да понесат промените. Стана чуждо Родното място, всичко наоколо замръзна, както и пойните птици и зверовете Велесови, покри се със студ и сребро земята майка, която раждаше райските плодове за Хората. След като се събрахме от целия свят, решихме да останем възможно най-дълго, но студът, виелицата, не спря и беше невъзможно предците да променят нещо, затова те решиха да се придвижат и да се установят, където би било удобно.

С благословията на Вишен и Лада двата клона на рода, проявени както на земята, така и във Всемирието, се преместиха на по-подходящо място за живот. Тъй като Рода излизаше извън храмовете Спасове, столицата Айрати, издигната от Вишен в чест на неговата Велика майка, осиротяла. Храмовете забавиха хода на времето. Северът на държавата замръзна в снежен плен. След като се качиха на ватманите (малки колесници), вайтмарите (големи колесници), те отидоха в лятната резиденция на държавата Артария, столицата Тарх, четвъртия син на Лада и Вишен, издигната в чест на него и неговата родова сила.

Имаше клонове, които решиха да отидат в недрата на земята и да се установят там, и тези, които слязоха в морето-океан и се заселиха там. (Днес в интернет вече изтича достатъчно информация за подземните градове, следи от тях са открити в различни страни. Океанът все още крие своята тайна.)

Божествените предци дадоха свидетелства на тези, които останаха на Земната твърд, за да не забравят корените си, да помнят и почитат своите родове и предци, носейки знание на Света за непознати. Короната на равновесието беше предадена на южния клон на Рода. Всяка най-голяма дъщеря на Рода на разсъмване, слагайки Короната, влизайки в Обред, въвежда в ред Яв, Прав и Нав, заявявайки се във всички светове.

Също така, Южният клон трябваше да свиква кръвните роднини на Царски Обред на всеки сто години, влизайки в Обред пред предците, Славните Богове и предоставяйки Короната на Равновесието като доказателство за спазването на традициите и културата на древните.

Беше необходимо всички да се държат в единство, тъй като двата клона са в Единна карма-съдба.

Само Първородната (старшата) дъщеря на рода може да носи короната. Нейното специално РАжадане може да бъде видяно само от истински ясновидец, целунат от боговете, който е бил в дълъг аскетизъм. В короната е силата на предците и кръвта на драконите. Когато короната се сложи, започва процесът на взаимодействие между Короната и Първородната. От нагряването Короната започва да се свива, отделяйки необичайна течност, която, взаимодействайки с Наследницата на рода, включва процеса на сравняване на съответствието на Първородната кръв с кръвта на Вишен на ниво ДНК и ако тестът показва несъответствие, следва смърт, тъй като тялото не може да издържи на сместа, освободена от короната. Дори кръвните сестри, слагайки короната, не всички могат да оцелеят, защото не спазват специалните правила на Първородната. Нещо повече, Короната чете не само чистотата на кръвта, ДНК-то на Първородната, но и намеренията, с които идва да изпълни Царския Обред. В същото време Енергията тече в короната от символ към символ, активирайки ги, активира се преминаването на енергийни потоци в тялото и чакрите (или източници, както ги наричат още) на Наследницата. В Обреда чрез короната и Първородната се проявява Сварти (портал), свързващ Земната твърд с Всемирието. Така че мога да кажа на съмняващите се веднага, че стърчащите части на Короната не са нищо повече от антени на необичаен апарат. Короната на равновесието е женска обредна корона, тя не е символ на власт и не е приложима за мъж.

В течение на хилядолетията, родът се е прекъсвал три пъти, но съблюдавайки достойнството и честта на рода, Короната отново се е появявала в семейството. Короната има способността да изчезне, ако нещо не е наред.

Короната проявява в хората техния тъмен произход, изпълва ги със светлина и ако човекът е Човек, тогава той се справя, разтоварвайки натрупаната от семейството му карма и преминавайки през трансформацията, идва при предците, получавайки истински родови способности. От Короната на равновесието се страхуват и не се признава от онези, които имат смъртен грях в семейството си, и тяхното семейство носи последстието в този живот. За такива грешници тя изглежда страшна, неразбираема. Светлите хора усещат Дома в короната! Короната на равновесието обединява човечеството по всички земи на държавата Артария, охранявана от храмовете Спасове, издигнати от Вишен, нашия Родоначалник. След като приеме Короната по право на РАждане, човечеството придобива Силата, Таланта и Благополучието на Първоизточника.

2 мнения за “За Първородния Род”

  1. Привет, това е коментар.
    Управлението, промените, редактирането и триенето на коментарите става в секция Коментари на таблото.
    Аватарите на потребителите, които коментират, идват от Gravatar.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *