Боян Мага (ⰱⱁⱔⱀ ⰿⰰⰳⰰ)

Loading

На четири години – Святозар (името дадено му при раждането), Боян Мага (името дадено му при инициацията), третият син на Богорис 1, Цар на България, влезе в стадий на видения. На шест години, достигна стадий на разбиране. На единадесет години навлезе в стадий на увереност. На шестнадесет в стадий на тайните знания, и след няколко години преоткри стадия на търсач на съдбите на Предците. На двадесет и една години, става победител в много сражения. Святозар-Боян Мага, бил най-добрият сред аскетите. Боян Мага нарича себе си Бого-Мил! – Донасящ знанията на Предците! Особено почита знанията на Аустин, четвъртия син на Лада и Вишен, кръвен негов Родственик, който идвайки в Живота обединява Духовноста – Прав с материалноста – Яв. Чуждите вземат тези знания като свои и представят Аустин на народа като Иисус Христос. Лея (архив на Предците)

Защо именно Леилия Владимировна Пугачова е тази, която изпълнява Завета на Предците

Loading

Нататък Защо именно Леилия Владимировна Пугачова е тази, която изпълнява Завета на Предците

Информиращо видео за Първородния Род

Loading

Обръщение на Боян Мага към потомците си

Loading

Обръщам се към теб, наследнико мой!

Ти! – ти си този, който ще се родиш след 1000 години. Знай, че Аустин /християните го наричат Исус Христос/ е Българин по род. Роден е да изпълни своята мисия, и да възроди своето изконно право, да възроди рода си и да го върне към своите корени. Наследнико след 1000 години, ти ще имаш същото тяло, което имахме и ние живеещите всеки в своето време. Но ще се отделиш от предците си толкова много, че сам себе си няма да можеш да откриеш.

Не само няма да можеш да разпознаеш истината, която чуждите извратиха още при моя живот. Но и Завета, който ни бе оставен от нашия небесен Отец и съхраняван в чистота от предците ни на вечни времена.

Съхранете и запазете в тайна нашата дъщеря, тази от рода ни и кръвта ни наша. Предайте й това, което тя трябва да чуе и направи за рода ни!

Докато дойде времето, ви давам ви този завет, за да можете да се съхраните през вековете и да се върнете към себе си, към рода си!

Нататък Обръщение на Боян Мага към потомците си

Послание от Святозар (Боян Мага)

Loading

Свастиката представлява кръст, чиито рамене са пречупени 90° надясно или наляво. Символът (卐 или 卍) се изрисува предимно хоризонтално или под 45-градусов ъгъл. В индуисткия вариант, във всеки квадрант има точка.

Фигурата представлява древна религиозна икона на културите от Евразия, която символизира божественост и духовност в някои източни религии. В Западния свят, свастиката е символ на благополучие и късмет до 1930-те години, когато започва да се свързва с нацистката символика като емблема на арийската раса и съответно се превръща в разпознаваем символ на идеите на расизма и антисемитизма.

Нататък Послание от Святозар (Боян Мага)