Първородният Род

Loading

Приветствам Ви, приятели и роднини!

Нека РОДните Богове, Светите Предци, да Ви Благословят, да ви напътстват по пътя на Мира и мъдростта!

… Искам да се представя, за да е ясно кой и от какви източници ви дава информация на нашата страница. Ако имате въпроси, моля свържете се))).

Казвам се Леилия, РОДих се в Киргизстан и бях още малко момиченце, когато Родителите Ми ме заведоха в Алма-Ата, Казахстан. Семействата на моите родители бяха заточени в Киргизстан като врагове на народа, бяха оставени в степта, хранеха се само един път на ден. От тринадесетте деца на моята баба (майката на майка ми) Елизавета Лидия оцеляха само четири и то благодарение на един много важен киргиз, който го почитаха като светец в Киргизстан. Той дойде при нас, защото знаеше, че баба ми Елизавета Лидия е най-голямата дъщеря на Рода, знаеше тайната на Русите, знаеше за предсказанието на Вишен, но го наричаше Тенгри. Семейството на татко беше взето под попечителството на чеченците, които преди това бяха оставени в степта без нищо.Те помогнаха да се изкопае землянка и помагаха, докато семейството на татко започна да се обезпечава. Военно време. Семейството ни се придържаше към предхристиянските традиции, но аз разбрах това много по-късно, когато научих, че има религии. Не придавах голямо значение на това и вярвах, че най-важното нещо в живота ми е да помагам на майка ми да извършва обРЕД за славата на Родовете всяка сутрин, а най-важното бе, че си изпълвах от гордост, че имаме толкова необичайна корона и пръстен, в който е силата на нашите Богове прародители. Ставах рано сутринта с майка ми и молвих над купа с вода толкова искрено, че се гордеех със себе си, че помагам на всички хора, нуждаещи се от закрила. Когато бях на обРЕДа с майка ми, настъпваше такова еуфорично състояние: със затворени очи виждах как идват хора, които не познавам, казваха ми кои са, как се казват, усмихваха се и ме хвалеха, какъв добър човек съм, че и в яв, и в нав,се грижа за предците. Разбира се, не говорех за това на майка ми, мислех, че не си струва да разкривам тайната. Духовете на моите предци, така ми се представиха, ми се доверяваха, наричайки се по име и от кой род произлизат.

Именно в ежедневните обРЕДи опознах Завета на Вишен, значението и важността на действията, постигнати с ежедневен труд и усърдие. За мен, като дете, всичко беше забавно, не трябваше да си отварям устата, за да произнасям думи. Аз говорех с моите предци, чувайки гласовете им в главата си. Така разговарях и с мама и татко и го смятах за нормално. Когато бях сама в къщи, бабите ми ме гледаха, разказваха ми за живота си и за живота на нашето семейство, показваха ми образи от техния живот.

Мина много време и ето, че дойде моментът, когато наследството беше прехвърлено на мен, а това са много магически предмети, които са от голямо значение за всеки Род, живеещ в Рус. Възпитана от баби, прабаби и прадядовци – духовете на моят род, ми се струваше, че знам всичко, но предаването на короната и наставленията в света на Завета към източника, великите праРОДители, аз, вече възрастна, завършен човек, ме хвърли в лек културен шок. Разбрах, че цялата тази церемония по предаването на короната и пръстена променя живота ми и вече не принадлежа на себе си. Има аз и има хора, има хора и аз, и сме обвързани от една и съща карма на РОДа. Моят път на аскетизъм за народа започна с предаването на короната и други артефакти. Това съм аз накратко))).

Нашият Род произхожда от Великата Прамайка АйРа, от Първоизточника, от Началото на Началата… Още от раждането си Рус-Айрийте вече имат огромна сила, вложена в генетичната памет. Имат връзката с Родните Богове, подкрепата на своя Род, също така имат Свят Дар. Изначално в нас е заложен толкова много ресурс и потенциал, че понякога е отвратително да слушам как се жалваме и оплакваме на другите от проблемите си!!! Никой не може да ни организира лош живот, освен ние самите и обратното, само ние самите можем да градим своето настояще и бъдеще! Толкова сме свикнали, че някой е виновен, някой е замесен, свикнали сме да обвиняваме, да се оплакваме и да плачем, вместо да се борим и да побеждаваме! Айриецът е свободен човек и никога не е бил роб, винаги е бил отговорен за живота си и за живота на семейството си, своите потомци!

На 2 април 2012 г. в Киев представих на широката публика текста на „Заветът на царица Прекрасна-Олга“, който е издълбан върху сребърни пластини през 6454 г. от създаването на света или през 946 г. според григорианския календар. Пророчеството за това какво ще се случи с нейния род и народа,ТЯ получила на 40-ия ден от молитвата. „Заветът“ е записан от черноризец (носенето на черни дрехи показвало, че човек спазва аскеза) Григорий върху три сребърни пластини на българска глаголица.

За да разкрия „Завета на царица Олга“ на обществеността, бях подтикната от небесни знаци и предаването на наследството по старшинство от най-голямата дъщеря на най-голямата дъщеря. През 2009 г. първородния венец (ОбРЕДната Корона на Равновесието) започна да мироточи – започна да се покрива с ароматна течност. В книгата на пазителите има такъв запис: „Моят венец ще укаже срока, той ще отмери часа със сълза и мирис и великият род ще се възроди отново“.

Текстът на „Заветът на кралица Олга“ е озвучен от известната украинска певица Нина Матвиенко. В този вид можеше да се чуе на презентацията. Текстът е написан на глаголица върху три сребърни пластини. Българският учен Йордан Табов и неговите колеги успяха частично да изтълкуват и преведат този текст, но не успяха да го направят по-подробно. Гриневич Г.С. дешифрира пластините и описа тайното им значение. Пазителите на семейството знаят текста на староруски език наизуст, Гриневич само показа своята компетентност, като намери всички подписи и ключове в текста. Той също така намери и комбинира всички текстове на пластините. На всяка пластина има 8 текста с наставления за старшата дъщеря. Срещата с Гриневич и работата с него бяха изненадващо леки и плодотворни, въпреки че по това време той вече беше тежко болен.

Моето семейство разкрива на народа си летописите, традициите, културата, древните знания, показва ведите, които са се пазели и предавали от поколение на поколение, съхранени от пазителите, не щадейки живота си. От 6 април до 7 април 2012 г. беше изпълнен Царски обРЕД по Завета на Великата царица Прекрасна-Олга и навлязохме в последния етап на квантовия преход. Искам да изпълня Завета. Именно нашият народ на Рус-Айриите трябва да приеме и осъзнае своята мощ, истината за своето РАждане и да даде възможност на човечеството да се възРОДи като феникс, защото за това са се погрижили нашите РОДни Богове, Светлите ни предци. Не остава много време за това.

Короната (или венецът), която са съхранявали най-големите дъщери на Рода и Прекрасна-Олга, започна да мироточи – това е много важен предупредителен знак. Човешките същества трябва да подготвят своя ум, душа и тяло за възприемане на Вселенската енергия…

Светът бързо се променя пред очите ни или бързо го променят и не го променят в наша полза. Наблюдаваме това всеки ден. Истерията им няма граници, показвайки ни своя чужд на нас произход. В нашия разум сеят страх, безнадеждност, покорност и смърт.

Нашите велики предци са ни оставили добре обмислен план – алгоритъм за действията ни с вас и всичко необходимо за неговото изпълнение. Това ни позволява да възРОДим Човека в човека, човечеството да не загине като цивилизация и да се възстанови естествения за човека начин на живот по съвест, чест и достойнство. Трябва да се обединим, за да го осъществим съвместно.

Ситуация, подобна на сегашната, вече се е случвала два пъти на нашата земя и нашите предци преминаха достойно изпитанията, дарявайки ни живот и свобода.

С уважение, председател на фондацията на Славния Род на Света Прекрасна-Олга

Леилия Владимировна Пугачова.