Човечеството. Произход на човечеството от неговите родове.

Loading

Човечеството – ние сме потомци на нашите предци, това са нашите славни РОДни БОГове. Те водят началото си от нашата прародителка АйРа, която е сътворила земята. /Вижте в предната статия „Веда за АйРа“, АйРА е женската енергия на Земята, нашата прародителка от която произхождаме/.

В паметта на човешката ДНК е вложен Код, който носи цялата информация за вселената. Прародителката ни АйРА е сътворила Земята и в нейна чест Родът е нарекъл планетата ни АйРА. АйРА е запечатала своя лик, т.е. КОДа на майката Земя, като печат за собственост на своите потомци – Човеците. Ако ти си човек и водиш своето начало от предците ни, Светлите РОДни Богове, прочитайки тази информация веднага ще се отвори една клетка в мозъка ти. Ще разбиеш Кода и ще се напълниш със силата и таланта на предците си. Спомни си, че си Землянин.

Човеците, РОдени от РОДа със сътворението на Земята, са наречени Арийци. Те са наречени така в името на нашата пра майка Айра, сътворила Земята /Вижте по нагоре статията Веда за Айра/

В РОДовата и генната памет на човечеството има КОДове, знание и образи. Вие помните това правилно название на нашата планета.

Под това име планетата ни е позната в цялата вселена. Името на нашата планета е АЙРА и от там идват наименованията на клановете ни – Айрийци. Фашистите самоволно са изменили летописната ни история, имената ни и са ни дали факта, че те са айрийците. Като са ни дали техните виждания и много от присвоеното от древната ни летопис, което представили за тяхно. Нашата прамайка, сътворявайки сама Земята от хаоса, е запечатала своя лик и това е неизтриваемо доказателство и свидетелство, находящо се в нашата кръв. Кръвта на Човеците, а не на пришълците.

Спомнете си кои сте, и от къде произхождат Вашите Родове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *