Приветстваме Ви, представители на Човечеството!

Loading

Обръщаме се към вас за обединение и възраждане на Човечеството и Земята!

Информацията, която се публикува се основава на знанията и архивите взети от Зоряната книга на Държавата на Айрийските Родове – русичите. Съхранявана в семейството на потомците на Царете водещи своето начало от Славните ни Светли наши предци. Съхранената книга представлява наставление за потомците, летопис за всеки от царете управлявал заедно с народа си в единна Дхарма. Книгата е единствен източник на Земята в момента за същността на мирозданието и за това какво е необходимо да направи сега Човечеството, в този преходен етап от живота.

Знанията са се съхранявали в представителите на Рода в продължение на много хилядолетия. А в продължение на последните 1000 години от лапите на Яхве, до момента в който ще стане възможно отново до Човеците да стане достояние забравеният от тях Род, тяхната кръвна връзка.

Информацията се намира само в един източник и на други места не се публикува.

Всичко за което пишем има само една цел – Да се съберат Човеците за възраждането и прехода в новата ера, с настъпващите изменения в Земята.

Събираме хората за съвместни действия, а не да водим дискусии!
Ако имате въпроси ние безусловно ще отговорим на всички от тях, но молим всеки, който не осъзнава случващото се и няма намерение да се променя, да не ни губи времето. Това не е информационен канал за дискусии, а канал за осъзнати действия. Всеки има собствено мнение по въпросите, но ако написаното тук не е Вашето, молим ви не пишете. Ние търсим Човеците между хората.

Във връзка с бездействието на хората и неотстояване на собствените си интереси, обстановката на Земята за последното десетилетие критически се влоши. Реално разполагаме с не повече от 15 до 20 години за да променим света в наша полза. Иначе растящото поколение в днешното политическо, идеологическо и нравствено общество напълно ще изгуби своето изконно човешко съществуване, идентичност и мироглед.

Формата на публикациите ще бъде следната: кратък коментар по текущите ситуации и проблеми в света, както и разбор на същите. Защо така се е получило и какво трябва да се направи. Т.е. имаме причина-ситуация-решение и заблуждения.

СИТУАЦИЯТА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ КЪМ МОМЕНТА

СИТУАЦИЯТА

В момента на земята вървят два паралелни процеса:

1. Създадена е еволюционна възможност за изграждане на нов съзидателен свят и като следствие на това разрушаване на стария ни познат във всички сфери на живота свят. Този процес е еволюционно определен и необратим!

2. Системата разрушава своя предишен етап от развитието си и преминава на нов, но с това разрушаване за Човечеството ще стане още по-лошо.

По този начин старата система на живота – този свят, в който ние живеем, ще бъде разрушен на 100%. Разрушението вече започна и с всяка следваща година ще става все по-силно.

КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ НОВИЯТ СВЯТ ЗАВИСИ ОТ ПРИЕТИТЕ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ПРАВИЛНИ РЕШЕНИЯ, ПОЕТИ ОТГОВОРНОСТИ И ПРАВИЛНИ ДЕЙСТВИЯ. Извършвайки правилните действия, ние ще създадем свят който да удоволетворява потребностите на самият Човек, семейството му и целият му Род, обединявайки Яв, Нав и Прав.

СЕГА СА ВЪЗМОЖНИ ТРИ НАЧИНА НА ДЕЙСТВИЕ ОТ СТРАНА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО:

1. Действайки по изграждането на новият свят за Човечеството ще доведе до съзидание
2. Бездействието ще доведе до РАЗРУШЕНИЕ
3. Действайки съвместно с настоящата система за изграждане на новият етап от живота на човечеството ще доведе до РАЗРУШЕНИЕ

ФОРМУЛАТА ЗА БЪДЕЩАТА СЪДБА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Е ПРОСТА

  1. Ако действията на настоящата система приемем с минус, а с плюс правилните действия от страна на Човечеството се получана положително съзидание за благото на човечеството или / – и + = + /
  2. Ако приемем с минус действията на настоящата система и с минус бездействието на Човечеството се получава минус – разрушаване на Човечеството / – и – = -/
  3. Ако приемем с минус действията на настоящата система и с минус неправилните действия на хората се получава минус -Разрушаване на Човечеството / – и – = -/

ПРИЧИНА ЗА ВСИЧКО ТОВА:

На земята е била първоначално създадена изКОНна форма на живот, но тя започнала бавно да се променя. Ние сме били принудени да напуснем нашите изКОНни територии, където сме живели. Това е било продиктувано от настъпилите промени в климатичните условия на Земята. Адаптирали сме се към новите условия на живот, за сметка на загубата на традициите ни и кръвосмешението с населението от новите територии. Това е довело до промяна в същността ни, на истинските наследници на планетата Земя.

Преди 6000 години е започнало целенаправленото ни тотално унищожение на Човечеството от да ги наречем условно чуждите. Започнала да се формира новата система, която въвела понятието религия и на нейната основа почнала да дресира хората, да знаят какво им е позволено и да не излизат от рамките на позволеното им. Разделили хората на кланове и държави, насъскали ги едни срещу други, за да живеят без любов. Човека е започнал да се защитава от Човека, което до преди това е било неприсъщо за него. В хората няма заложена агресия, а те обърнали всички сфери на живота наобратно.

ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА НАСТОЯЩАТА СИСТЕМА Е УНИЩОЖЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И ЕВОЛЮЦИЯТА НА ДУХА, ЗА ДА МОЖЕ ТЕ ДА ВЛАСТВАТ НАД ЗЕМЯТА.

И сега системата е на финалната права на този проект.

РЕШЕНИЕТО:

През 2012г. на 6/7 април започна ЕВОЛЮЦИОННИЯТ ПРЕХОД, който откри възможността за

ВЪЗРАЖДАНЕ НА ИЗКОННИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ НА ЗЕМЯТА – НАЧАЛОТО НА НОВ ЕТАП, А ИМЕННО ЗЛАТНАТА ЕРА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО И

РАЗРУШАВАНЕ НА СИСТЕМАТА !!!

Но пътят не е лесен и до него можем да стигнем само заедно; за правилния образ на РАзумният човек, трябва да се положи труд и усилия. Изхождайки от изКОНните форми на живота на човечеството, то носи отговорност за равновесието на Земята. И затова след толкова силни разрушения на Човечеството, то е длъжно да възроди равновесието на Земята.

ОСТАВЕН НИ Е ЗАВЕТ – ПРЕДНАРЕЧЕНИЕ ОТ ПРЕДЦИТЕ, КАКВО ДА ПРАВИМ КОГАТО НАСТАНАТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА ЗЕМЯТА, ТОЕСТ НАСТОЯЩОТО ВРЕМЕ.

ТЕКУЩАТА СИТУАЦИЯ – това не е катастрофа, както мнозина смятат. Това е огромна ЧЕСТ И НОВА ВЪЗМОЖНОСТ за човечеството.

ЗАБЛУЖДЕНИЕТО:
Заблуждението в хората живеещи днес на земята, е че някой друг за тях ще възстанови справедливостта на Земята. Не, никой друг няма да направи това за вас. Възможностите са дадени, и колкото по голямо е забавянето за това, толкова повече ще са загубите ни. Илюзията основана на бездействието е за сметка на невежеството, инфантилизма, егоизма и липсата на съвест и съзнание в хората.

ЖЕЛАНИЕТО ЗА БЕЗКРАЙНО ПОТРЕБИТЕЛСТВО, БЕЗ ЗА НИЩО ДА НОСИШ ОТГОВОРНОСТ, БЕЗ НИЩО ДА ДАВАШ И ВЛАГАШ ЩЕ СТРУВА МНОГО СКЪПО ЗА НАШИТЕ ДЕЦА И ТЕХНИТЕ ПОТОМЦИ.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ, ВЪВ ВСЯКА СЛЕДВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ ЩЕ ПОКАЗВАМЕ ИСТИНАТА НА НЕЩАТА ВСЕ ПОВЕЧЕ.

Ако при прочитане на информацията при Вас възникне отклик от Вашата Съвест и Съзнание, то значи във вас има капчица Кръв на Истински Човек.
Ако имате желание да се съберем за общи действия, ако имате въпроси или коментари по темите, молим ви да се свържете на даденият по долу адрес. zavetnapredtsite@abv.bg

Завет на Вишен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *