Обръщение на Боян Мага към потомците си

Loading

Обръщам се към теб, наследнико мой!

Ти! – ти си този, който ще се родиш след 1000 години. Знай, че Аустин /християните го наричат Исус Христос/ е Българин по род. Роден е да изпълни своята мисия, и да възроди своето изконно право, да възроди рода си и да го върне към своите корени. Наследнико след 1000 години, ти ще имаш същото тяло, което имахме и ние живеещите всеки в своето време. Но ще се отделиш от предците си толкова много, че сам себе си няма да можеш да откриеш.

Не само няма да можеш да разпознаеш истината, която чуждите извратиха още при моя живот. Но и Завета, който ни бе оставен от нашия небесен Отец и съхраняван в чистота от предците ни на вечни времена.

Съхранете и запазете в тайна нашата дъщеря, тази от рода ни и кръвта ни наша. Предайте й това, което тя трябва да чуе и направи за рода ни!

Докато дойде времето, ви давам ви този завет, за да можете да се съхраните през вековете и да се върнете към себе си, към рода си!

А сега виж какво ще ти каже внучката ми, и ти чуй наставленията й за смисъла на живота ти, спри! Погледни в очите на тези, които са около теб роднините ти, съседите, познатите. Какво виждаш в очите им, какво почувства, кои са те? Какво виждаш в очите им, печал или любов, или безизходно положение.

Мъжете ще изгубят мъжествеността си, жените ще изгубят женствеността си и няма да може да разбереш кой стои пред теб-той или тя?

Дъщеря ни, която ти народе трябва да приемеш, да я почувстваш със сърцето си, ще те поведе към бъдещето. Но разбира се, само ако го поискаш. А ако не го направиш, може да започнеш вече да плачеш. Потомството ти ще бъде поробено в страшно робство, и няма да имат избор. Заради което ми е даже мъчно да си помисля.

Вземи се в ръце, затвори очи, застани под сукното, което сам изтъках, пийни сурия, обърни се към сърцето си и се запитай: Кой си ти? Можеш ли да възродиш своето забравено минало. Застанете в кръг и ще ме видиш. Тогава аз с благословията на великият Род, ще ти дам чрез внучката си силата която ще те поведе към дома!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *