Обръщение на Царица Леи Лия

Loading

Здравейте, уважаеми родственици и приятели!

Аз съм РАтши, Махарат, Лаура, Северина, Ульяна, Елизавета, Таисия – Леля, първородна дъщеря и потомък на РОДа на Царицата на Великата Държава на Рус-Айриите АРтАРия, Прекрасна – Олга, дъщеря на Волга – Вещия, синът Асколдов и Алжена, българската царица, дъщеря на Владимир Расате.

Усмихнахте ли се? Да, разбирам, но именно за това и ще стане дума, за тайната на тайните, съхранявана от началото на времената от семейството, за кръвта която носим, КОДът на Родните Богове, пазена от хранителите и старейшините.

Настана време за промени и явна пустота, само че малко знаят и чувстват това.

В настояще време нашата цивилизация се намира в точката на избор за по-нататъчното си развитие. Каналите за новини на системата показват следните тенденции:

– Затопляне на климата

– Замърсяване на планетата

– Шесто биологическо измиране

– Изкуственият интелект (невронна мрежа)

– Потребление на остатъците от ресурси на планетата

– Пандемия от коронавирус

Световното правителство толкова любезно ни предлага възможните сценарии за по-нататъчн

о развитие:

1. Съкращение на населението на планетата и максималното му управление, ограничение на свободата, съкращение на капитала.

2. Екологически катаклизми, плътно до недостиг на питейна вода и продоволствия.

3. Тотална ваксинация и чипизация на населението, като вход в новата ера.

Началото на реализация на всички тези събития те предричат за през следващото десетилетие. Всъщност се планира колонизация на планетата. Дадената ситуация касае абсолютно всеки жител на Земята. Над нас е надвиснала реална заплаха за унищожение или превръщането ни в послушна, чипирана биомаса. Дори всъщност ние днес вече сме послушна биомаса, защото правителствата на нашите страни, предлагат в замяна на нашата лоялност, някакво абстрактно благоденствие. Конфесионалните лидери предлагат да се молим за спасение. Ведическите лидери и представителите на езотеричните школи предлагат медитация, като път за хармонизиране на себе си и планетата. Молитва, медитация, съзерцание – това е прекрасно, да това БИ БИЛО прекрасно до неотдавна. Но днес това е крайно малко!

Какво наследство ще оставим след себе си? Как ще живеят нашите деца? Как ние самите ще живеем, след година, след пет, след десет? Никой не знае. И с това са се примирили болшинството от човечеството. Всъщност човечеството е пристъпило към самоликвидация. И последствията,със сигурност никой не може да пресметне.

АЗ се обръщам към Славните Родове, Южният и Северният клон, Родове потомци на Светлите, Славни наши предци, към тези, които ведаят своето родословие, идващо от Родните Богове: Народе, отворете си очите, спомнете си, че Ние сме потомци на Славни предци, които водят началото си от Единния Източник и по рождение различаваме ПРАВДАТА от КРИВДАТА. По правото на кръвта и РАждането се явяваме владетели, пазители на земната твърд, сътворена и запечатана във Всемирието от нашата прамайка АЙРА. Спомнете си, че сме свързани един с друг с единна карма, а също и с нашата планета. Това ни задължава да съхраняваме не само нашите Родове, но и Земята, където Родовете могат да се проявяват и еволюират духовно. Ние разрушихме почти всичко. Родовият начин на живот, семейството, планетата, себе си. Цинизъм и безволие се проявява във всичко около нас. И днес, с нашето мълчаливо съгласие започва унищожението на бъдещето на чадата ни, нашите скъпи потомци.

Предвиждайки всичко това, бащата на нашите предци, Отецът Наш Небесен – Вишен (ВсеВишния), в 946г. ни е оставил своето преднаречение – Завет – определяйки в него всички необходими действия за изход от сегашната ситуация. В същност Той ни е дал инструкция – алгоритъм на нашите действия, които ни позволяват да не пропаднем като цивилизация. Ние трябва само да изпълним условията оставени ни чрез царете потомци на Рус-Айриите. Вишен даже не иска да изпълняваме неговата воля, а ни предлага ние сами да направим избор – Живот Славен или безславна гибел. Нашите предци са готови да ни помогнат, а ние трябва само да изпълним условията на Завета.

Говоря на мъжете: Намерете в себе си мъжество за защита на своите Родове и семейства, на чадата и жените си, на майките и бащите си, на братята и сестрите си, защото силата е във вашите Славни Сърца. А жените – намерете смелост да признаете факта, че в днешно време изпълнението на Завета е единствения шанс да отстояваме своето бъдеще, своята свобода, своето щастие и своят живот. Днес е необходимо всеки да поеме своята отговорност за себе си, за своите деца, семейство, Род и да се обединим, създавайки всички условия за изпълнението на Завета. Да си спомним, че ние сме народ единен, който от хилядолетия живее волно, с достойнство и в доволство, на своята земя. Така, да си върнем това, което някога заради своята доверчивост сме дали на чуждите. Защото втори шанс, даже Боговете не ни дават.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *